Ontdek de aandrijfwereld van Overveld Techniek

Maatwerk in aandrijftechniek

Wij zijn een technische groothandel op het gebied van aandrijftechniek met een diversiteit aan eigen importeurschappen. Door onze ervaring van meer dan 35 jaar beschikken wij over zeer uitgebalanceerde en grote voorraden. In combinatie met onze eigen assemblagewerkplaatsen zijn wij in staat om hetgeen te realiseren wat u uiteindelijk wenst; Directe lijnen, korte levertijden, scherpe prijzen en kwaliteit.

Importeurschappen Overveld Techniek

Overveld Techniek is officieel importeur van diverse grote Europese merken. Wij hebben gekozen voor sterke merken die elkaar perfect aanvullen en die wereldwijd verkrijgbaar zijn zodat spare-parts snel voor handen zijn waar u ze ook nodig heeft. Voor vragen over deze merken, de producten en de beschikbaarheid kunt u contact met ons opnemen of de chatsessie hiernaast starten.

Geschiedenis

Begin jaren tachtig zijn de eerste ideeën geboren om van het regionaal bekende afhaal-magazijn binnen de toen geheten Machinefabriek van Overveld een zelfstandige B.V. te maken. Een nieuw pand incl. een hoogbouwmagazijn met liften, laad en losdoks, assemblagewerkplaatsen en uiteraard nieuwe producten. Speerpunten destijds waren een nog betere service en een uitgebreider productenpakket, zodat onze relaties op één adres konden worden voorzien in hun behoeften met betrekking tot aandrijftechniek.

Het eerste officiële importeurschap werd al in 1986 afgesloten met de reductoren en variatoren van Varvel uit Italië.

Overveld Techniek door de jaren heen