Diensten

Assemblage

In onze assemblagewerkplaatsen in Hoogerheide beschikken wij over alle losse componenten om een aandrijving van Varvel en Clean Geartech naar uw wensen direct samen te stellen. Ook alle mogelijke opties zoals een speciale coating, spuitwaterdichte IP56 elektromotor of bijvoorbeeld een gecertificeerde ATEX uitvoering behoren tot onze mogelijkheden. Kortom, al uw gewenste opties zijn bij ons dagelijks werk!

Informeer naar de mogelijkheden. Ik vertel u er graag meer over.

Roy Muusz
Planning assemblage

Zeer uitgebreid assortiment

Met vijf importeurschappen voor de Benelux beschikken wij over een ruim magazijn met meer dan 15.000 artikelen. Naast deze voorraad hebben wij voor diverse klanten een constant roulerende ‘eigen’ voorraad. Onze klanten hebben hierdoor geen omkijken naar de beschikbaarheid van hun producten en logistieke afhandeling van hun bestellingen. Onze producten worden dagelijks opgehaald en de volgende dag al bezorgd, maar als het nog sneller moet beschikken wij ook over een eigen vervoersdienst. Afhalen aan onze balie kan uiteraard ook.

Buiten kantoortijden zijn wij bereikbaar via ons 24-uurs servicenummer op 06-55321455. Onze producten toch liever dichter bij huis halen? Dat kan via één van onze dealers.

Informeer naar alle mogelijkheden. Ik vertel u er graag meer over.

Robbert van Bladel
Magazijn en balieverkoop

Vertrouwen creëren door kwaliteit en continuïteit als basis

Al onze mensen staan klaar om u te adviseren over onze producten, diensten en service teneinde de continuïteit binnen uw bedrijfsprocessen te waarborgen. Wij werken niet met een aparte binnen en buitendienst waardoor wij efficiënter kunnen werken en u meestal te maken heeft met dezelfde contactpersoon, Kortom, helder en transparant. Uiteraard monitoren wij binnen ons team alles wat voor u van belang kan zijn. Wilt u een bezoekafspraak maken, zelf langskomen, inloggen via Teams of hier rechts gelijk een chatsessie starten? U bent hier via welke weg dan ook van harte welkom. Wij ook bij u?

Wij verkopen geen aandrijftechniek, wij verkopen kwaliteit en continuïteit, daar mag u op vertrouwen. Ik vertel u er graag meer over.

Stephen Warrington
Algemeen directeur