Welkom in de AANDRIJF wereld van Overveld TECHNIEK

Overveld Techniek

Geen unieke producten wel een uniek concept.

Dagelijkse veranderingen in de markt vragen constant om een andere kijk op al onze bedrijfsprocessen en disciplines.
Een product alleen is dus niet hetgeen wij leveren, maar de bijbehorende kennis, aandacht, advies, service, beschikbaarheid en diversiteit maken samen ons eindproduct.

Daarom bent u bij Overveld Techniek aan het juiste adres voor al uw behoeftes en vragen aangaande aandrijftechniek. Bij ons koopt u niet alleen uw gewenste product, maar koopt u ons er automatisch een beetje bij!
Ik zeg met nadruk automatisch, omdat wij het bij Overveld Techniek vanzelfsprekend vinden dat u uiteindelijk over de door uw gewenste en juiste producten en diensten beschikt en hier vervolgens jarenlang plezier aan kunt beleven.

Eén specifiek onderdeel van Overveld Techniek wil ik hier nog wel even uitlichten voor u en dat is ons unieke systeem aangaande voorraadbeheer. Binnen Overveld Techniek hebben wij op dit moment naast onze eigen voorraad ook de constant roulerende voorraad van meerdere klanten in Nederland, waarbij wij er zorg voor dragen dat deze klanten geen omkijken hebben naar de beschikbaarheid van hun producten. Omdat Overveld Techniek werkt met diverse importeurschappen uit Bulgarije, Duitsland, Engeland en Italië kunt u zich voorstellen dat alle verschillende communicatielijnen, de bijbehorende logistieke planningen en de continue fluctuerende prijzen op de markt bij deze klanten volledig zijn weggenomen, wat een positief effect heeft op hun uiteindelijke bedrijfsvoering, balans en doelstellingen.

Stephen Warrington