Welkom in de AANDRIJF wereld van Overveld TECHNIEK

Overveld Techniek wint internationale prijs

Publicatiedatum: 26-05-2016

Tijdens de eerste conventie bij onze leverancier voor reductoren, Varvel in Bologna, waarbij alle importeurs uit de hele wereld aanwezig waren, is Overveld Techniek in de prijzen gevallen.

Middels een algehele stemronde werd een applicatie van ons uitgeroepen tot één van de meest aansprekende waar het ging om efficiëntie, duurzaamheid en eenvoud in combinatie met het meedenken met de klant. Kortom, het ging niet alleen om de Varvel aandrijving maar om het totale concept

Onze directeur Stephen Warrington nam de prijs in ontvangst en kreeg daarna nog de gelegenheid om de winnende applicatie te presenteren aan de groep en de directie van Varvel.

Tijdens de conventie heeft Varvel verder ook een uiteenzetting gegeven over de toekomst. De komende jaren wordt er weer veel geïnvesteerd in automatisering en optimalisatie van het gehele productieproces en is er een compleet nieuw logistiek centrum geopend. Daarnaast worden er een paar compleet nieuwe types aandrijvingen geïntroduceerd en worden diverse bestaande series uitgebreid en verbeterd.

Als importeur van Varvel in Nederland trekken wij deze lijn in ons centrale magazijn en assemblagewerkplaats uiteraard door en kunt u bij ons dus altijd blijven rekenen op de kortste levertijden en de beste service.

Overige berichten

Nieuwe Metaalunievoorwaarden per 1 januari 2019
Varvel, Know-how-to-do-it
Clean-Geartech
Gezocht: Technisch Commercieel Medewerker
Overveld Techniek viert 30 jarig bestaan samen met haar klanten bij Varvel in Bologna
Overveld Techniek aanwezig op TIV 2017
Nieuwe serie RVS aandrijvingen
NIEUW: Askubal Stangkoppen in 2D en 3D
Nieuwe website Overveld Techniek